• KÖRERNA

  Side by Side by El Sistema är ett musikläger för orkester och kör. För att så många som möjligt ska kunna delta i lägret, är orkestrarna och körerna uppdelade i nivåer, som följer separata spår med separata datum under lägret.

 • ADVANCED CHOIR:

  För dig ca 15-20 år, som sjungit mycket i kör, är duktig på att läsa noter, och vill utmana dig med att sjunga avancerad körmusik och sjunga ihop med orkester.

  Advanced Choirs läger börjar onsdag 14 juni. Under några intensiva heldagar repeterar kören tillsammans och i mindre grupper på sin repertoar, med sikte på flera uppträdanden, inte minst under festivalkonserten söndag 18 juni, som avslutar lägret.

  Repertoar:

  a capella

  Anna Cederberg Orreteg: Skisser

  Mattias Sköld: We know not where the dragons fly

  Lauridsen: Sure on this shining night

   

  med orkester
  Ur Harry Potter: Double double toil and trouble

  Vivaldis Gloria

  Ur Verdis Nabucco - Fångarnas kör

   

  INTERMEDIATE CHOIR UPPER VOICES:

  För dig ca 12-15 år, som sjungit en hel del i kör, och vill få en extra utmaning genom att prova på att sjunga i stämmor, och få sjunga olika sorters musik.

  Detta spår sträcker sig från fredag 16 juni till tisdag 20 juni. Här får deltagarna en extra utmaning med stämsång och de får sjunga i ett antal olika konstellationer, och sjunga på flera olika konserter under lägerdagarna.


  Repertoar kommer inom kort!

  CHILDREN'S CHOIR:

  För dig som är ca 8-12 år, och tycker om att sjunga i en stor kör tillsammans med andra,

  Children's Choir sjunger sina sånger tillsammans under fyra roliga heldagar, i både små och stora grupper, med start lördag 17 juni och med slut tisdag 20 juni i och med den stora avslutningskonserten.


  Repertoar kommer inom kort!

  OPEN CHOIR:

  För dig i vilken ålder som helst, som älskar att sjunga och tycker om att möta olika sorters musik och människor. Det spelar ingen roll hur mycket du sjungit tidigare!

  Open Choir är för dig som vill prova på att sjunga i kör, men också för dig som redan har upptäckt hur kul det är. att sjunga tillsammans med andra. Du får möta inspirerande ledare och prova på att uppträda inför publik i olika sammanhang! Halvdagar 16-20 juni. Det kostar inget att delta. Ett enkelt fika serveras, lunch och middag ingår ej.

  Deltagarna behöver inte förbereda sig!